Veel mensen dromen ervan om voor zichzelf te beginnen. Lang niet iedereen durft die stap ook echt te zetten.
Dat is ook niet zo gek, want er komt heel veel bij kijken. Je bent straks namelijk niet alleen met je eigen beroep bezig, maar je bent ook ondernemer.

 

 

VANWEGE ONVOLDOENDE INTERESSE ZAL DE ONDERNEMING PER 1.5.2024 STOPPEN EN DEZE SITE UIT DE LUCHT GAAN.

 

Op basis van mijn bijna 50 jaar ervaring, welke ik binnen het bankwezen heb mogen opdoen wil ik startende ondernemers graag verder helpen.

Binnen het bankbedrijf ca 18 jaar als accountmanager van zakelijke relaties gewerkt en daarna ca 6 jaar als kredietbeoordelaar MKB segment.

In de rol van accountmanager stond ik dicht bij de voornamelijk zakelijke klanten en hun dagelijkse praktijk.


Later heb ik op een nieuw op te richten afdeling en team coachend en training gevend gewerkt, waarbij collega's werden opgeleid voor hun volledig nieuwe activiteiten.

Bij de gesprekken met klanten en de beoordeling van financieringsaanvragen zag ik veel plannen van verschillende kwaliteit.

Bij  deze werkzaamheden en ervaringen kwam ik de successen, maar ook de valkuilen geregeld tegen.

In die periode is mijn interesse ontstaan om startende ondernemers op weg te helpen bij de opstart van hun onderneming waar dan een gedegen ondernemingsplan aan te grondslag komt te liggen.

 

Na het intake gesprek als we besluiten verder te gaan:
We gaan dan samen op weg om het pad te bewandelen, waar rennen niet is toegestaan!

Alle bevindingen en ervaringen gaan we uiteindelijk op papier zetten en vormen tot een ondernemingsplan. Dit plan wordt de basis voor een goede en overwogen start van je onderneming, met als doel om te groeien naar een ervaren en standvastige ondernemer met een gevestigde onderneming.

We zullen dan volgens mijn tel tot 10 methode aan de gang gaan.

 

Zoek je een sparringpartner om eens blanco van gedachten te wisselen?
Neem ook gerust contact op.